About

Tijs is eigenlijk altijd maar met 2 dingen bezig geweest.. beeldende kunst en muziek.

Van opleiding is hij 'Leraar Plastische Kunsten' en gaf dan ook zo'n 10 jaar les vooraleer hij zich voltijds met tattooëren ging bezig houden

In 2012 zag T*INK het licht... eerst een kleine verborgen tattoostudio in een Desselse achterhoek.
Al snel liep alles een beetje uit de hand en in de zomer van 2014 verhuisde hij met de shop naar een mooi authentiek herenhuisje in het centrum van Mol en doopt deze om tot T*INK - L'ART, waarbij vanaf nu ook de kunstwerken van zijn vrouw (toen nog vriendin) Lisse Habraken (www.lissehabraken.be) permanent tentoongesteld en verkocht worden.

Weer een jaartje later, na de zomer van 2015, verhuisde hij en zijn team voor een laatste definitieve keer naar een eigen winkelpand in de Guido Gezellestraat 1B in Mol

De klanten die hun weg naar Tijs vinden willen meestal iets speciaal... Hij werkt dus niet met flash (al kan je natuurlijk wel met bestaande ontwerpen langskomen) maar tekent zo goed als alles zelf naar een specifiek thema dat de klant aandient of volledig carte-blanche.

Tijs is gespecialiseerd in (sur)realisme. Klanten geven hem een thema (soms vaag, soms vrij specifiek) en daarmee gaat hij dan aan de slag.

In 2015 Herbert Maillard erbij en net als bij de ontwerpen van Tijs spreekt ook Herbert's werk voor zich... een persoonlijke en eigenzinnige stijl met wortels in het grafisch ontwerp. Bij Herbert kan je naast zijn eigen, meer experimentelere ontwerp ook terecht voor alle kleinere tattoos gaande van tekstjes tot ...Meer info ivm Herbert vind je voorlopig via deze link https://www.facebook.com/herbertmaillardartist?fref=ts

In 2016 kwam Eli Rutten erbij. Eli was al een erg getalenteerde realistische kunstschilder voor hij in de tattoowereld verzeilde en vond dan ook al snel zijn eigen klanten bij ons in de shop.

Herbert & Eli kregen beiden vanaf hun eerste dag hun opleiding van Tijs.

Wil je een afspraak maken (wij werken uitsluitend op afspraak) dan hoef je niet vooraf te mailen, smss'en of te bellen... je komt gewoon persoonlijk langs de shop en dan bespreken we wat je wil en wanneer we dit kunnen doen. Als je concrete data wil vastleggen breng je ook best een voorschotje van 50€ mee (voorschotten worden IN GEEN GEVAL teruggegeven na het maken van een afspraak).