About

Tijs, de oprichter van het team, is gespecialiseerd in (sur)realisme. Klanten geven hem een thema (soms vaag, soms vrij specifiek) en daar gaat hij dan zo goed als altijd carte-blanche mee aan de slag.

In 2015 Herbert Maillard erbij en zijn werk spreekt voor zich... een erg persoonlijke en eigenzinnige stijl met wortels in het grafisch ontwerp. Vrij schetsmatig en erg expressief werk dat je er meteen uit haalt.

In 2016 kwam Eli Rutten erbij. Eli was al een erg getalenteerde realistische kunstschilder voor hij in de tattoowereld verzeilde en vond dan ook al snel zijn eigen klanten bij ons in de shop.

Na de zomer van 2017 kwam Julie Marteau bij het team. Julie kan verschillende stijlen aan maar heeft een voorliefde voor neo-traditional, dotwork en geometrisch werk.

In de zomer van 2018 sloot kunstenaar Jean-Pierre Letienne (in de wereld van tattoos al jarenlang bekend als GYPY) zich aan bij het T*INK-team. Hij staat bekend om zijn eigen unieke illustratieve stijl die hij het 'gypy'isme' en vult zijn dagen al schilderend en tattoëerend.

Wil je een afspraak maken (wij werken uitsluitend op afspraak) dan hoef je niet vooraf te mailen, smss'en of te bellen... je komt best gewoon persoonlijk langs de shop en dan bespreken we wat je wil en wanneer we dit kunnen doen. Als je concrete data wil vastleggen breng je ook best een voorschotje mee van 50€ of 100€, afhankelijk van de opdracht (voorschotten worden IN GEEN GEVAL teruggegeven na het maken van een afspraak).