About

Tijs is gespecialiseerd in (sur)realisme. Klanten geven hem een thema (soms vaag, soms vrij specifiek) en daarmee gaat hij dan aan de slag.

In 2015 Herbert Maillard erbij en net als bij de ontwerpen van Tijs spreekt ook Herbert's werk voor zich... een persoonlijke en eigenzinnige stijl met wortels in het grafisch ontwerp. Bij Herbert heeft eigen stijl. Vrij schetsmatig en erg expressief werk dat je er meteen uit haalt.

In 2016 kwam Eli Rutten erbij. Eli was al een erg getalenteerde realistische kunstschilder voor hij in de tattoowereld verzeilde en vond dan ook al snel zijn eigen klanten bij ons in de shop.

Na de zomer van 2017 kwam Julie Marteau bij het team. Julie kan verschillende stijlen aan maar heeft een voorliefde voor neo-traditional, dotwork en geometrisch werk.

Wil je een afspraak maken (wij werken uitsluitend op afspraak) dan hoef je niet vooraf te mailen, smss'en of te bellen... je komt best gewoon persoonlijk langs de shop en dan bespreken we wat je wil en wanneer we dit kunnen doen. Als je concrete data wil vastleggen breng je ook best een voorschotje van 50€ mee (voorschotten worden IN GEEN GEVAL teruggegeven na het maken van een afspraak).